Klik billedet
U14 Piger Bredde Udskriv Email

Untitled document

U14 bredde er et tilbud til piger født 2004 eller 2005, der har lyst til at blive bedre og have det sjovt sammen med andre fodboldglade piger. 

På holdet er der plads til nybegyndere og øvede, der gerne vil lære og være del af et godt fællesskab. Pigerne går efter at vinde hver gang, og gør hvad de kan for dette. Derfor er målet for holdet altid at møde til træning med lysten til at arbejde hårdt for altid at være i top 5. Det når vi som regel også.

Holdet har en størrelse, hvor alle kender hinanden, og de hurtigt knytter venindebånd. Holdet vil gerne vinde kampe, og blive bedre. Men det er vigtigt, at vi samtidigt har det sjovt.

"Det er vigtigt for mig, at pigerne lærer, at arbejde betaler sig. Så pigerne møder altid topmotiveret til træning, og skal gerne gå derfra trætte, men med et smil på læben," lyder cheftrænerens filosofi.

Vi træner to gange om ugen og spiller gerne en kamp om ugen. Truppen er så stor, at man typisk vil opleve at skulle spille kamp hver anden-tredje uge. Træningen ligger i efteråret 2017 mandage kl. 18.00-19.30 og fredage kl. 16.45-18.00.

Cheftræner

Brian Icedor Petersen

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Mobil:      24 78 74 93
U13bredde 

Skrevet af Tage Majland   
Antal hits: 11883
Senest opdateret: 29 juni 2017