Klik billedet
1. Kvindesenior Udskriv Email


Øverst fra venstre: Signe Maegaard Nielsen, Freja Bonde Stürup, Kristine Lindgaard, Camille Cecilie Brandt Andersen, Nikoline Julie Andresen og Janice Ann Pospos Jakobsen.

Anden række fra venstre: Bjarke Møller, Jano Nissen, Jeanne Studsgård, Mathilde Loft, Kamilla Møbjerg Jensen, Nathalie Sørensen, Samira Toutouh, Helene Bille Albrechtsen, Marie Klingelhöfer, Mette Perthu-Hansen og cheftræner Rasmus Skovby.

Forreste række fra venstre: Olivia Sandell Madsen, Amanda My Madsen, Josefine Andersen Kold, Signe Hjort Munk, Natalia Dorrego, Anna E. Tørsløv og Mikala Weber.

Fraværende: Ellen Yue Daetz og Ida Hove. 


Foto: Mark Bernquist.


Om 1. Kvindesenior

Vores bedste kvindeseniorhold spiller i efteråret 2017 i 1. division. Vores mål er foreløbig at spille i den bedste halvdel af 1. division. Vi har et ambitiøst hold, der består af en god blanding af unge talentfulde spillere og mere erfarne spillere.

Holdet er åbent for alle piger/kvinder fra årgang 98 eller ældre, der har lyst til at være med på rejsen op gennem rækkerne, og som udover seriøs træning også lægger vægt på det sociale sammenhold.

Truppen træner tre gange om ugen - mandag, onsdag og torsdag.

Holdet har eget omklædningsrum, adgang til styrkerum, træningstøj, tøjvask, egen styrketræner, fysioterapeut og kvindelig massør tilknyttet holdet.

Men unge og ambitiøse seniorspillere, der har talent og går med en drøm om at komme med op at spille i den bedste del af 1. division og har en drøm om at nå 3F ligaen, kan få mulighed for træne op til fire gange om ugen, og der er adgang til specifiktræning.

Kontakt trænerteamet hvis du vil til prøvetræning hos os. 


Spillertrup

Mød spillertruppen.


Trænerteam

Mød trænerteamet.


Ledelse

Se ledelsen.


Sponsorer

Støt 1. Kvindeseniors sponsorer.


Foto af 1. Kvindesenior


Oprykningen til 1. division fejres på Svanemølleanlægget i foråret 2017.

Foto: Bjarke Møller.


Skrevet af Bjarke   
Antal hits: 16024
Senest opdateret: 06 september 2017