Klik billedet
Velkommen til B.93 Piger & Kvinder Udskriv Email
I B.93 prioriterer vi pige/kvindefodbold højt og ønsker at være et lokomotiv for udvikling af pige- og kvindefodbolden i hele København.

B.93 har som den eneste klub i København opnået U18 DM pigelicens for sæsonen 2017/18. Licenstildelingen er DBUs blåstempling af et stærkt og udviklende talentmiljø. 
 
Screen_Shot_2017-06-23_at_16.53.02


Elite på højeste niveau


B.93´s elite- og talenthold fra U13 til U18 spiller i de bedste rækker på deres årgang. Vi har mange piger til DBU talentsamlinger og flere landsholdsspillere. Vi har en dygtig og veluddannet stab af trænere til at arbejde sammen med pigerne. Vi arbejder for at optimere alle spillernes tekniske, taktiske, fysiske og mentale potentiale.

Vi tager talentudvikling meget seriøst, og vi har en A-licenstræner, der arbejder dedikeret med individuel spillerudvikling, hvor pigerne får specifik kompetencetræning, så alle kan udvikle deres tekniske skills.

Vi har en dedikeret styrketræner, og vi har en god sundhedssektor med fysioterapeuter.


Stor bredde på alle årgange

På alle årgange helt ned til 5 år alderen har vi hold for de piger, der synes, at det er sjovt at spille fodbold og gerne vil have noget motion, men som ikke ønsker at træne 3 eller 4 gange om ugen.


Kontaktpersoner for Pige/kvinde afdelingen i B.93

Er du en talentfuld pigefodboldspiller, der ønsker at starte i talentafdelingen U13-U18 og ønsker at træne 3-4 gange i et seriøst og ambitiøst træningsmiljø, kan du kontakte:

Talentansvarlig
Vinnie Haldbo
Mobil: 20 16 31 13
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vinnie har DBU´s A-træneruddannelse, og arbejder med individuel spillerudvikling.

Er du 18 år eller ældre og vil du gerne spille seniorfodbold i B.93, kan du tage kontakt til:

Cheftræner for 1. Kvindesenior
Rasmus Skovby
Mobil: 26 79 54 46
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Rasmus er kontaktperson for ambitiøse seniorspillere, der vil spille på B.93's 1. divisions hold, der træner tre gange om ugen. Det er også muligt at spille breddefodbold på 2. kvindesenior, der spiller i serie 2, og træner to gange om ugen.

Vi har mange pigehold for piger på 5-11 år, der ønsker at spille fodbold i B.93, og ønsker din datter at spille fodbold hos os kan du kontakte:
 
Daglig leder
Jesper Nielsen
Mobil: 27 200 230
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Jesper er kontaktperson for alle henvendelser fra U12 piger og yngre, samt for forældre, spillere fra U13 og ældre, der gerne vil træne 1-2 gange om ugen. Også kontaktperson for nye 7-mands hold for kvinder.

Andre kontaktpersoner:
 
Pigesportschef
Bjarke Møller


Skrevet af Klaus B. Johansen   
Antal hits: 33248
Senest opdateret: 17 juli 2017